Asemanari izbitoare! 10 fotografii amuzante in care cainii seamana perfect cu stapanul lor

4792
Loading...

În ceea ce privește asemănarea dintre stăpâni și patrupede, ea a fost amplu documentată, fără a se găsi o singură explicație. De pildă, în cadrul unui experiment, în care oameni necunoscuți au fost rugați să potrivească imaginile stăpânilor cu ale câinilor aferenți, s-a constatat că cei mai mulți făceau asocierile corecte aproape de fiecare dată, arătând astfel că la mijloc nu era o simplă potrivire accidentală.

De asemenea, mai există ipoteza potrivit căreia oamenii sunt atrași de animale care le seamănă, lucru demonstrat, printre altele, de o cercetare în cadrul căreia s-a constatat că tinerele cu părul lung considerau atrăgători căței cu blana lungă și urechile mari, cum sunt cockerii spaniel sau cei din rasa beagle, în vreme ce femeile cu părul scurt îi declarau mai frumoși, mai inteligenți și mai prietenoși pe cățeii cu urechile scurte și ascuțite. Într-un alt studiu, s-a constatat, de exemplu. că oamenii cu o personalitate mai dură preferau câinii din rase mai agresive.

Citește și:  Nimic nu este întâmplător în viața noastră! Dumnezeu are un plan cu fiecare!

Expresia ”asa caine, asa stapan” se potriveste mai bine ca niciodata acestor cateva poze amuzante. Fotograful renumit Gerrard Gethings a surprins aceste cateva fotografii absolut superbe in care cainii seamana izbitor de mult cu stapanii lor. Priviti-le pe toate!

1 Benji & Harper (Schnoodle)

Loading...

2 François & Antoine (French Bulldog)

Loading...
Please update your ads.

3 Harry & Hattie (Italian Spinone)

4 Sergei & Spike (Siberian Husky)

Loading...

5 Henry & Hope (Afghan Hound)

6 Jessica & Buddy (Bishon Frise)

Loading...

7 Cenk & Horst (Schnauzer)

8 Elle And Yasmin Le Bon

9 Monica & Reggie (Chow Chow)

10 Charlotte & Caspar (Chinese Crested)

Loading...
Please update your ads.txt fi
Citește și:  Joseph Murphy: Foloseste-te de Puterea Subconstientului pentru a duce o viata fara lipsuri, dificultati si saracie

Sursa: giggag.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ