Câteva cuvinte despre puterea pe care Dumnezeu ţi-a dăruit-o

360

Uneori simţi că nu mai poţi şi parcă ţi-ai dori ca viaţa să aibă un buton pe care să apeşi şi să se oprească, să îţi tragi suflul, sau măcar un buton pe care să apeşi să poţi pune o pauză, o pauză în care să te aduni, să îţi revii, să respiri, să nu mai alergi, să nu te mai gândeşti, să nu te mai frămânţi.
Apar situaţii neprevăzute, apar diverşi oameni în viaţa ta, unii te trântesc, alţii te ridică. Situaţii ce te fac să te întristezi, dar și situaţii ce aproape te fac să simţi că atingi înaltul cerului.

Citește și:  Sunt oameni după plecarea cărora nu mai ești niciodată la fel. Chiar și zâmbetul este altul.

Uneori simţi că nu îţi mai găseşti calea, sau că ţi-ai găsit-o, dar parcă nu mai ai tăria să o urmezi în totalitate. Acela este momentul în care trebuie să-ţi aminteşti că Dumnezeu îţi stă alături şi îţi călăuzeşte paşii, El are deja pregătit un drum pentru tine, ţi-a croit tot, ca un bun și priceput croitor. Și nu îți va da rochia sau cămaşa pe care ți le-ai dorit, ci rochia sau cămaşa ce îți trebuie cu adevărat! Tu trebuie doar să mergi încrezător prin viaţă, prin dificultăţi și să îți păstrezi speranța în suflet.

De câte ori nu ai fost într-o situație care, parcă, părea fără rezolvare?
De multe ori și tot de multe ori ai ieșit din acea situație învingător, mai umil, mai blând, mai înțelegător, mai înțelept. Totul este în favoarea ta! Până și obstacolele ce ne par aruncate în cale sunt parte din drumul ce Dumnezeu ni l-a pregătit!

Citește și:  20 de citate de Paulo Coelho care iti vor linisti sufletul

Dacă viața ne-ar da doar zile bune bucurii şi zâmbete, cum am reuși să ne urcăm sufletul pe cea mai înaltă treaptă pentru ca Dumnezeu să-l poată lua în mâna Sa?
Privește fiecare greutate ca pe o treaptă, ce nu se poate urca cu ușurință, dar care, odată urcată, va aduce multă transformare în bine, sufletului tău!
Ai incredere în drumul pe care El ţi l-a pregătit!

Atunci când spui că nu mai poţi îndura mult, crede-mă pe cuvânt că mai poţi îndura enorm, Dumnezeu nu îţi dă niciodată greutăţi pe care să nu le poţi purta!

Fii binecuvântat, drag cititor!

Citește și:  Cum va fi vremea în România în următorii ani. Climatolog: Structura anotimpurilor se va schimba

LĂSAȚI UN MESAJ