O lecție de viață de la un vultur – schimbați-vă asemeni vulturului din această poveste

410
Loading...

La vârsta de 40 de ani, ghearele vulturului devin prea lungi și flexibile și nu mai pot agăţa prada. Ciocul său devine prea lung și curbat și nu-i permite să mănânce.

Penele de pe aripi și piept devin prea groase și grele și ii este dificil a zbura. Acum, vulturul se confruntă cu o alegere: fie moarte, fie asteaptă o perioadă lungă și dureroasă de schimbare, care durează 150 de zile …

El zboară pe partea de sus a muntelui și timp de o perioadă lungă de timp îşi bate ciocul de pietre pentru a cădea… Apoi așteaptă până să crească un nou cioc.

Loading...

Când cresc noi gheare acesta işi scoate penajul greu si obositor … și apoi, după 5 luni de durere și suferință, cu noul cioc, gheare și pene de vultur, are o nouă viaţă şi va trăi liniştit timp de 30 de ani.

Citește și:  Legea atractiei explicata pe intelesul tuturor! Intelege rolul frecventelor emotionale in manifestarea dorintelor

Foarte des, pentru a trăi, trebuie să ne schimbăm, uneori, procesul este însoțit de durere, frică, îndoială … vom scăpa de amintirile, obiceiurile și tradițiile din trecut … Numai eliberarea de povara trecutului ne permite să trăim şi să ne bucurăm de viitor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ